Αγοράστε τώρα

Μασάζ στη Θεσσαλονίκη - Ποιοί είμαστε

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς έναν ξεχωριστό αλλά ταυτόχρονα φιλικό χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να μπορείτε να ανανεωθείτε και να αποδράσετε από την καθημερινότητα, μόνος σας ή με τον/την σύντροφο σας.
Ακόμα, μπορείτε να απολαύσετε μια συνεδρία μασάζ στον χώρο σας σε μόλις 2 ώρες από την στιγμή που θα την κλείσετε.

 

apolon off1  MG 4334 logo

 

Θέλουμε να μεταδώσουμε την ευεξία και τη χαλάρωση σε όλους όσους την έχουν ανάγκη. Θεωρούμε ότι στις μέρες μας κάτω από την πίεση και την ρουτίνα της καθημερινότητας, λίγο πολύ όλοι οι συνάνθρωποι μας χρειάζονται αυτά τα δύο στοιχεία.

Μέσω των εναλλακτικών μαλάξεων και των διαφόρων ειδών spa-μασάζ, θέλουμε να νιώσετε αυτή την ευεξία καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και κατά συνέπεια να είστε υγιείς.


Apolonas logo

P9070064 1  

Αφεθείτε λοιπόν στο θεραπευτικό χάρισμα του αγγίγματος των χεριών μας και ταξιδέψτε  σε συνδυασμό με τα αρώματα των αιθέριων ελαίων και απολαύστε τη χαλάρωση σε όλα τα επίπεδα μέσα από μια συνεδρία του Animus massage.

hand

 

nikos logo

 

Ο ιδιοκτήτης Νίκος Ιατρού σπούδασε φυσικοθεραπεία στην Αθήνα, όπου ξεχώρισε με υποτροφίες. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε από ταλαντούχους θεραπευτές της Ελλάδας και του εξωτερικού πάνω σε διάφορα είδη εναλλακτικής μάλαξης και παρακολούθησε σεμινάρια αρωματοθεραπείας, αθλητικής μάλαξης, λεμφικής μάλαξης, ρεφλεξολογίας και γνώρισε τη θεραπευτική δύναμη των χεριών μέσω του Ρέικι.

Για πολλά έτη ασχολήθηκε με την ψυχολογία και την έρευνα στη συμπεριφορά του ατόμου και στις ανάγκες της τρίτης ηλικίας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε αθλητικές ακαδημίες, γηροκομεία, φυσικοθεραπευτήρια και χώρους spa. Έχει παράσχει πρώτες βοήθειες σε παιδιά & ενήλικες σε αθλητικούς αγώνες. Ακόμα έχει αφιερώσει πολλές ώρες σε εθελοντική δράση δίπλα σε ανθρώπους ευπαθών ομάδων.

Η εμπειρία των 10 χρόνων σήμερα πλέον, του δίνει τις ικανότητες να μπορεί να μεταδώσει τη χαλάρωση και την αίσθηση ευεξίας που όλοι αναζητάτε. Έτσι ξεκίνησε την ιδέα και την υλοποίηση του χώρου ευεξίας animus massage, για να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να απολαμβάνει τις ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ, της σάουνας και του υδρομασάζ έτσι ώστε να μπορεί να τις εντάσσει στην δραστηριότητα της καθημερινότητας του.

 

Υπηρεσίες σωματος

Επέλεξε ειδος μασάζ

Θεραπευτές