google maps pin

Κλείσε ραντεβού

who we are

Σχετικα με εμας

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς έναν ξεχωριστό αλλά ταυτόχρονα φιλικό χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να μπορείτε να ανανεωθείτε και να αποδράσετε από την καθημερινότητα, μόνος σας ή με τον/την σύντροφο σας.
Ακόμα, μπορείτε να απολαύσετε μια συνεδρία μασάζ στον χώρο σας σε μόλις 2 ώρες από την στιγμή που θα την κλείσετε.

Θέλουμε να μεταδώσουμε την ευεξία και τη χαλάρωση σε όλους όσους την έχουν ανάγκη. Θεωρούμε ότι στις μέρες μας κάτω από την πίεση και την ρουτίνα της καθημερινότητας, λίγο πολύ όλοι οι συνάνθρωποι μας χρειάζονται αυτά τα δύο στοιχεία.

Μέσω των εναλλακτικών μαλάξεων και των διαφόρων ειδών spa-μασάζ, θέλουμε να νιώσετε αυτή την ευεξία καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και κατά συνέπεια να είστε υγιείς.

Αφεθείτε λοιπόν στο θεραπευτικό χάρισμα του αγγίγματος των χεριών μας και ταξιδέψτε  σε συνδυασμό με τα αρώματα των αιθέριων ελαίων και απολαύστε τη χαλάρωση σε όλα τα επίπεδα μέσα από μια συνεδρία του Animus massage.

 

 

Ποιοι είμαστε

Η γέννηση του ANIMUS (ψυχής) ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2015 από τον Ιδιοκτήτη Νίκο Ιατρού μέσα από κατ’ οίκον συνεδρίες, όπου εξυπηρετούσαμε στο σπίτι, το γραφείο και στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Με αυτόν τον τρόπο είχαμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε μέσα σε 2 ώρες από την στιγμή όπου έκλεινε κάποιος το ραντεβού. 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και υπήρξε μεγάλη ζήτηση να δημιουργηθεί ένας χώρος που να μπορούμε να υποδεχόμαστε εμείς τους ανθρώπους μας. Διαμορφώσαμε τον νέο χώρο, μετά από 8 μήνες λειτουργίας μας, ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, μόλις λίγα λεπτά από τα λαδάδικα.

Έτσι σήμερα έχει την δυνατότητα κάποιος να έρθει  και στον χώρο μας και να απολαύσει υπηρεσίες Day spa , αρκετά είδη μασάζ καθώς και περιποιήσεις προσώπου και σώματος,  μόνος του ή με παρέα. Η προσθήκη της διαδικασίας της σάουνας και του υδρομασάζ ήρθε να ολοκληρώσει την δυναμική και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας και να χαρίσει στους επισκέπτες μας στιγμές αξέχαστης χαλάρωσης και ευεξίας.

Πάντα μας αρέσει να εργαζόμαστε με αγάπη και όρεξη, για να εξυπηρετούμε  με έναν μαγικό τρόπο και να σας ταξιδεύουμε στον κόσμο του Animus  massage

 

 

Η ιστορία μας

2015 animus massage

Η γέννηση του ANIMUS (ψυχής) ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2015 ήταν μια ιδιωτική πρωτοβουλία του Ιδιοκτήτη Νίκου Ιατρού. Δημιουργώντας μια ομάδα θεραπευτών ξεκινήσαμε τις κατ’ οίκον συνεδρίες, όπου εξυπηρετούσαμε στο σπίτι, το γραφείο και στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Με αυτόν τον τρόπο είχαμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε μέσα σε 2 ώρες από την στιγμή όπου έκλεινε κάποιος το ραντεβού ή μέχρι ένα μήνα εκ των προτέρων. Με το Animus massage  παίρνετε αυτό που θέλετε σε ένα μασάζ: ποιότητα, ευκολία, πρόσβαση, αξία και ασφάλεια.

 

2016 Animus massage Θεσσαλονίκης

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και υπήρξε μεγάλη ζήτηση να δημιουργηθεί ένας χώρος που να μπορούμε να υποδεχόμαστε εμείς τους ανθρώπους μας. Διαμορφώσαμε τον νέο χώρο,  μετά από 8 μήνες λειτουργίας μας, ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, μόλις λίγα λεπτά από τα λαδάδικα. Έτσι σήμερα έχει την δυνατότητα κάποιος να έρθει και στον χώρο μας και να απολαύσει υπηρεσίες σπα – μασάζ μόνος του ή με αγαπημένα του πρόσωπα.O χώρος μας λειτουργεί όλες της μέρες της εβδομάδας, από Δευτέρα- Παρασκευή  10:00 - 22:00 /Σάββατο 12:00 – 22:00 / Κυριακή 13:00 – 21:00. Το Animus massage Κατ’ οίκον είναι διαθέσιμο 365 μέρες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των αργιών, από της 8:00 το πρωί και μέχρι τις 11:00 μ.μ. Για κρατήσεις επιλέξτε τους εξής τρόπους. Τηλεφωνικώς, μέσω messenger και viber και από τον ιστότοπο www.animusmassage.gr

 

2018 Animus massage & spa 

Το animus massage έφερε ολοκληρωμένα συνδυαστικά πακέτα. Πρώτον με την προσθήκη της σάουνας όπου ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα πριν την θεραπεία να χαλαρώσει και να προετοιμαστεί. Δεύτερον φτιάξαμε για εσάς έναν υπέροχο νέο χώρο την σουίτα «Αίγλη» που περιλαμβάνει prive Jacuzzi, κρεβάτια για δύο άτομα, ντουζιέρα και ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, για μεγαλύτερη χαλάρωση και καλύτερα αποτελέσματα. Στο μασάζ στο σπίτι και στον χώρο μας, προσθέσαμε ειδικές προσφορές και προπληρωμένα πακέτα για να έχετε της παροχές μας σε χαμηλότερο κόστος με την ίδια ποιότητα υπηρεσιών. Ακόμα φτιάξαμε πακέτα για party και barchelor για να σας μείνουν αξέχαστες κάποιες ιδιαίτερες ημέρες της ζωής σας.

 

 

 

 

Ο χώρος μας

Η ατμόσφαιρα του χώρου μας είναι ζεστή και γεμάτη ευεξία. Τον έχουμε διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε από την στιγμή που μπαίνετε, τα παστέλ χρώματα και οι λιτές γραμμές της διακόσμησης να μην σας κουράζουν και να σας δίνουν μια νότα ηρεμίας και αποφόρτισης από το στρες και την πίεση της καθημερινότητας. Οι χώροι των θεραπειών είναι όλοι με μεράκι διαμορφωμένοι έχοντας όλες τις ανέσεις που θα χρειαστείτε και όλα τα απαραίτητα υλικά των θεραπειών. Ο φωτισμός είναι σε κάθε χώρο ατμοσφαιρικός και περικλείει ένα μυστήριο και μια τελετουργία, με τα αρώματα από τα αιθέρια έλαια να γεμίσουν το σκηνικό που έχουμε δημιουργήσει. Το prive δωμάτιο έχει μέσα ντουζ- υδρομασάζ για να μπορέσετε να κάνετε μια ολοκληρωμένη φροντίδα σώματος. Ενώ το double room έχει δύο μεγάλα σταθερά κρεβάτια για να απολαύσετε την συνεδρία με τον φίλο ή σύντροφο σας. Τέλος έχουμε διαμορφώσει το relax room έτσι ώστε  να μπορεί ο κάθε ένας που έρχεται,  να απολαύσει ένα φλιτζάνι τσάι η σαμπάνια με εδέσματα και πάντα με την συνοδεία της χαλαρωτικής μουσικής που δονεί τους αθέρες και την ψυχή σε πιο λεπτούς κραδασμούς.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Animus massage να ξεχωρίζει. Η άμεση εξυπηρέτηση καθώς και η ευγένεια στο κάθε άτομο ξεχωριστά, παίζουν τον πρώτο και κυριότερο ρόλο για να μπορέσει κάποιος να μας εμπιστευτεί από την πρώτη στιγμή που θα εισέλθει στον χώρο μας. Μπορούμε να εστιάσουμε στον κάθε άνθρωπο σαν ολότητα και όχι απλά να παρέχουμε μια υπηρεσία, αφού μας ενδιαφέρει να του παρέχουμε την κατάλληλη ολοκληρωμένη φροντίδα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Από την στιγμή λοιπόν που κάποιος θα περάσει την πόρτα του Animus massage θα νιώσει την χαλαρωτική ατμόσφαιρα να τον περιβάλλει. Στο τέλος της κάθε συνεδρίας είναι σημαντικό να υπάρχει ο χρόνος της αποθεραπείας έτσι πάντα προτείνουμε να κεράσουμε ένα ζεστό αφέψημα και να μοιραστεί μαζί μας πως νιώθει μετά από την υπηρεσία ώστε να γνωρίζουμε καλύτερα και εμείς πως επίδρασε η συνεδρία και τι αποτέλεσμα είχε.

 

Υπηρεσίες

Οι επιτυχημένες υπηρεσίες ξεκινούν από την εκπαίδευση και την φροντίδα του ίδιου του προσωπικού. Με  αγάπη και σεβασμό στο αντικείμενο έχουμε μια συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση σε διάφορα είδη που εμπλουτίζεται συνεχώς. Σε καμιά περίπτωση δεν στοχεύουμε στην αντιμετώπιση ιατρικών θεμάτων και στη θεραπεία χρόνιων ασθενειών. 

Σαν χώρος ευεξίας, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία όσων αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Ξεκινώντας από χαλαρωτικά είδη μάλαξης, τα οποία ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας αποδεσμεύοντάς τον από το στρες, μασάζ που αυξάνουν την κυκλοφορία του λεμφικού συστήματος και βελτιώνουν τον μεταβολισμό, άλλα που γίνονται με τη χρήση αιθέριων ελαίων(πηγή ηρεμίας και εξισορρόπηση συναισθημάτων), ή με τη χρήση διαφόρων βοτάνων με τα λεγόμενα πουγκιά, ακόμα και μάλαξη με όστρακα. Μεγάλα αποτελέσματα φέρουν τα δυνατά είδη μασάζ όπως είναι το σουηδικό μασάζ, το βαθέως ιστού (deep tissue),το αθλητικό ή και οι λεγόμενες εναλλακτικές θεραπείες όπως το animus thai και το shiatsu! Δεν έχουμε παραλείψει ως υπηρεσίες την περιποίηση προσώπου και σώματος με προϊόντα πιστοποιημένα και φυσικά σκευάσματα με βάση βότανα & μπαχαρικά για απολέπιση και καθαρισμό. Φροντίστε το σώμα σας με απαλό η έντονο scrub απολέπισης και απολαύστε της ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας σε πρόσωπο και σώμα.

 

Σάουνα

Έχουμε ακούσει πολλές φορές να μας λένε μερικοί για την κόπωση που νιώθουν από τις καθημερινές υποχρεώσεις που έχουν στη προσωπική τους ζωή και πόση ανάγκη έχουν από χαλάρωση και ευεξία. Τι καλύτερο λοιπόν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους την σάουνα, της οποίας τα οφέλη δεν αφορούν μονάχα την καλύτερη φυσική κατάσταση αλλά βοηθά κυρίως στην αποτοξίνωση, καταπραΰνει  τους μυϊκούς πόνους, ανακουφίζει από το άγχος, βοηθά στην απώλεια περιττών κιλών και ακόμα βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

Υδρομασάζ

Μία εμπειρία ξεχωριστή και ιδανική για να τη μοιραστείτε με τον σύντροφό σας ή με φίλους. Η δύνη του νερού σας βοηθάει να απαλλαγείτε από τους μυϊκούς πόνους και ξεκουράζει το σώμα σας.

 

 Η ομάδα μας

Για να πετύχει μία επιχείρηση, χρειάζεται μία καλή βάση. Αυτό το έχουμε καταφέρει φυσικά με την άριστα εκπαιδευμένη και συντονισμένη ομάδα. Όλοι οι θεραπευτές είναι τελειόφοιτοι του τμήματος αισθητικής ή φυσικοθεραπείας. Ο κάθε θεραπευτής έχει να δώσει το δικό του στίγμα και την δική του προσωπική ενέργεια μέσα στον χώρο. Αυτό που επιδιώκουμε είναι η αρμονία και η ισορροπία σε ένα ήσυχο και φιλικό περιβάλλον και να καταφέρουμε να το μεταδώσουμε σε όλους εσάς.

 

E-shop

Ένας ακόμη λόγος που μας κανει να πρωτοπορούμε είναι η άμεση αγορά προϊόντων & υπηρεσιών μέσω του e-shop που βρίσκεται στο site μας www.animusmassage.gr. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να επιλέξετε όποιο είδος επιθυμείτε εσείς και να το αγοράσετε κατευθείαν από το site δίχως να χρειαστεί να μετακινηθείτε από τον καναπέ σας, είτε για να το κάνετε δώρο σε κάποιο δικό σας πρόσωπο ή ακόμα και στον εαυτό σας.

 

Ο ιδιοκτήτης

  

Ο ιδιοκτήτης Νίκος Ιατρού σπούδασε φυσικοθεραπεία στην Αθήνα, όπου ξεχώρισε με υποτροφίες. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε από ταλαντούχους θεραπευτές της Ελλάδας και του εξωτερικού πάνω σε διάφορα είδη εναλλακτικής μάλαξης και παρακολούθησε σεμινάρια αρωματοθεραπείας, αθλητικής μάλαξης, λεμφικής μάλαξης, ρεφλεξολογίας και γνώρισε τη θεραπευτική δύναμη των χεριών μέσω του Ρέικι.

Για πολλά έτη ασχολήθηκε με την ψυχολογία και την έρευνα στη συμπεριφορά του ατόμου και στις ανάγκες της τρίτης ηλικίας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε αθλητικές ακαδημίες, γηροκομεία, φυσικοθεραπευτήρια και χώρους spa. Έχει παράσχει πρώτες βοήθειες σε παιδιά & ενήλικες σε αθλητικούς αγώνες. Ακόμα έχει αφιερώσει πολλές ώρες σε εθελοντική δράση δίπλα σε ανθρώπους ευπαθών ομάδων.

Η εμπειρία των 10 χρόνων σήμερα πλέον, του δίνει τις ικανότητες να μπορεί να μεταδώσει τη χαλάρωση και την αίσθηση ευεξίας που όλοι αναζητάτε. Έτσι ξεκίνησε την ιδέα και την υλοποίηση του χώρου ευεξίας animus massage, για να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να απολαμβάνει τις ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ, της σάουνας και του υδρομασάζ έτσι ώστε να μπορεί να τις εντάσσει στην δραστηριότητα της καθημερινότητας του.