Animus massage Θεσσαλονίκη

Σας καλωσορίζουμε στο Animus Day Spa, την ιδανική επιλογή χαλάρωσης και ευεξίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στον χώρο μας θα συναντήσετε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο και φιλόξενο περιβάλλον
που θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα, τις υποχρεώσεις και το άγχος και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ηρεμίας.
Αφεθείτε στα αξιόπιστα και έμπειρα χέρια των θεραπευτών μας και νιώστε την απόλυτη ψυχική γαλήνη και σωματική ανανέωση που αναζητάτε.

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και επιλέξτε από μία ευρεία γκάμα εναλλακτικών υπηρεσιών θεραπείας και περιποίησης σώματος, εκείνη που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.
Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας  και κάντε ένα ιδανικό δώρο στον εαυτό σας ή και στους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας την ξεχωριστή εμπειρία Animus για μασάζ Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣΑΖ

_

Από: 20.00

Από: 35.00

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ

_

Από: 85.00
Sale

Από: 60.00
Sale

Από: 70.00

75.00

Απολαύστε την μοναδική εμπειρία του animus massage

DAY SPA

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας και τα απίστευτα συνδυαστικά πακέτα θεραπειών και περιποίησης σώματος και προσώπου. Επιλέξτε ή διαμορφώστε το ιδανικό πακέτο για σας και μοιραστείτε το με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποδράστε μέσα στην ημέρα σας και απολαύστε την ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, εκεί που ο χρόνος σταματά και σας χαρίζει ένα υπέροχο ταξίδι αρμονίας, σαγηνεύοντας τις αισθήσεις σας, γαληνεύοντας το πνεύμα και ανανεώνοντας το σώμα σας.

Animus Gift card

Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, σύντροφο, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες ένα μοναδικό δώρο ευεξίας που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο. Αγοράστε την δωροκάρτα του ποσού που επιθυμείτε, είτε ηλεκτρονικά στο site μας, είτε αυτοπροσώπως στον χώρο μας και δωρίστε μία ανεκτίμητη εμπειρία χαλάρωσης και ανανέωσης.

0