Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies. Παρακαλώ αποδεχθείτε τη χρήση τους!
google maps pin

Κλείσε ραντεβού

Reiki & μάλαξη στα ζώα

Το Ρέικι είναι ιδανικό για τη θεραπεία των ζώων ,αποδίδει εκπληκτικά αποτελέσματα γιατι ανταποκρίνονταιτα ζώα θετικά για την επούλωση των συναισθηματικών συμπεριφορών τους και για τη θεραπεία του σώματος τους.


Το Ρέικι βοηθά να διατηρήσουν την υγεία τους , ενισχύει την χαλάρωση τους και προσφέρει μια συναισθηματική αίσθηση γαλήνης.Για τα ζώα που είναι άρρωστα,το Reiki είναι μια θαυμάσια θεραπευτική μέθοδος.
Το Ρέϊκι είναι μία Ιαπωνική μορφή θεραπείας που δημιούργησε ο Μικάο Ούσουι. Μεταφράζεται και ως πνευματική ζωή και ενέργεια και προωθεί την βαθιά χαλάρωση.


Τα χέρια απλώνονται απαλά στο σώμα και αγγίζουν τα ενεργειακά πεδία που λέγονται ''τσάκρα''.

Η θερμότητα από τα χέρια ταξιδεύει προς τις περιοχές που λαμβάνουν το Ρέϊκι το οποίο βοηθά στην θεραπεία διάφορων επιπέδων: συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό, σωματικό και πάει όπου χρειάζεται στο σώμα.


Τα πλεονεκτήματα του Ρεϊκι είναι καταρχήν η χαλάρωση. Όταν το σώμα βρεθεί σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης μπορεί να
''διορθώσει'' τον ίδιο του τον εαυτό από την ασθένεια που έχει, συναισθηματική, νοητική ή σωματική. Το Ρεϊκι δίνει μία αίσθηση ευ ζειν, μειώνει το στρες, ανακουφίζει τον πόνο και βοηθά την επούλωση μετά από ασθένεια ή χειρουργείο.
Κάθε είδος ζώου μπορεί να επωφεληθεί από το Ρεϊκι, ειδικά επειδή δεν είναι παρεμβατική μέθοδος, δεν περιορίζεται το ζώο για να νιώσει την ενέργεια. Άγρια ή κατοικίδια ζώα, ή ζώα σε καταφύγια, ακόμα και τα φυτά.


Χρειάζονται λίγα λεπτά για να χαλαρώσει το ζώο αλλά τα περισσότερα παίρνουν μία βαθά ανάσα και δέχονται την ηρεμία.
Το Ρεϊκι δουλεύει σε συνδυασμό με την κτηνιατρική πρακτική γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προληπτικό μέσο και να βοηθήσει την επούλωση μετά από τραυματισμό ή χειρουργείο. Μπορεί να ηρεμήσει το ζώο από άγχος αποχωρισμού ή πόνο.

Η θεραπεία με τη χειρομάλαξη για τα ζώα είναι μια τεχνική αφής που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση και τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας.
Έχει ασκηθεί για χιλιάδες χρόνια στους ανθρώπους.


Στα πιο πρόσφατα χρόνια ,οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει πόσο ευεργετικό μασάζ μπορεί να είναι για τα ζώα.


Μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των τραυματισμών και την ενίσχυση του οργανισμού με την επούλωση.
Τα ζώα ανταποκρίνονται πολύ θετικά στο άγγιγμα μας και δυναμώνει η επικοινωνία μεταξύ μας.

Η ανθρώπινη αγάπη και το άγγιγμα είναι σημαντικά, μαζί με την βοήθεια του κτηνιάτρου, για να βοηθάμε τους μικρούς μας φίλους.

 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συμπληρωματικές θεραπείες ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ την ιατρική και ΔΕΝ την ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ. Κάποιες εναλλακτικές τεχνικές μπορούν να γίνουν παράλληλα με την αγωγή του γιατρού που ακολουθείτε ενώ κάποιες άλλες εναλλακτικές τεχνικές καλό θα ήταν να γίνονται μετά την ολοκλήρωση της θεραπευτικής αγωγής του γιατρού σας έτσι ώστε η εικόνα της θεραπείας να είναι ολοκληρωμένη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:previous Προηγούμενο | Επόμενο next