Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies. Παρακαλώ αποδεχθείτε τη χρήση τους!
google maps pin

Κλείσε ραντεβού

Γιατί να επιλέξω μασάζ κατ’ οίκον;

Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί γιατί να επιλέξω μασάζ κατ’ οίκον. Η απάντηση είναι εύκολη: γιατί με συμφέρει. Ο χρόνος είναι πολύτιμος για μένα και περιορισμένος, τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα όταν δεν μετακινούμαι και το σημαντικότερο, πουθενά αλλού δεν μπορώ να χαλαρώσω όσο στο σπίτι μου!!


Επιλέγω το Animus Massage γιατί:

 • Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος. Για να πάω σε κάποιον εξωτερικό χώρο χώρος spa-massage, θα πρέπει να μετακινηθώ και να ξοδέψω χρήματα για μεταφορικά, πιθανόν και για parking. Έως ώτου μες στο άγχος, για να μην αργήσω στο ραντεβού μου, φτάνω στο χώρο.
  Με το Animus Massage δε χρειάζεται να υποστείτε αυτή την ταλαιπωρία καθώς ερχόμαστε  και στο χώρο σας.

 • Είμαι στην άνεση του δικού μου χώρου. Ένας εξωτερικός χώρος spa-massage, ποτέ δεν θα με κάνει να νιώσω την ασφάλεια και τη ζεστασιά του δικού μου σπιτιού.
  Στο Αnimus Μassage ερχόμαστε και στο χώρο σας και επιλέγετε εσείς τον θεραπευτή που σας ταιριάζει, έχοντας διαβάσει πρώτα το βιογραφικό του και σχόλια για τον ίδιο από πελάτες που τον προτίμησαν.

 • Δεν υπάρχει πίεση χρόνου. Στους εξωτερικούς χώρους spa-massage συνήθως είναι τόσο φορτωμένο το πρόγραμμα στα ραντεβού τους  ώστε γίνεται πολύ πιεστικό.
  Στο Αnimus Massage πάντα οι θεραπευτές προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών. Είτε αυτό αφορά το θέμα του χρόνου είτε της θεραπείας, αναπτύσσεται μια σχέση ανθρώπινη η οποία αποτελεί το επίκεντρο της κάθε συνεδρίας.

 • Μπορώ να προετοιμάσω το χώρο μου. Στους εξωτερικούς χώρους spa-massage η διαόρφωση του χώρου είναι καθορισμένη.
  Στο Animus Massage όλα τα ζευγάρια ή άτομα που εξυπηρετούμε, έχουν τη δυνατότητα να προετοιμάσουν (διακόσμηση, αρώματα) τον χώρο τους όπως οι ίδιοι επιθυμούν και όπως τους ευχαριστεί.

 • Η αποχώρηση και η επιστροφή στο σπίτι είναι κουραστική. Όσο καλές υπηρεσίες κι αν σας έχουν προσφέρει, μόλις τελειώσει η συνεδρία θα πρέπει να μπείτε στην αναπόφευκτη διαδικασία της αποχώρησης και επιστροφής στο σπίτι σας.
  Στο Animus Massage μόλις ολοκληρωθεί η συνεδρία, ο θεραπευτής αποχωρεί και εσείς παραμένετε στη φάση της χαλάρωσης. Έτσι, η θεραπεία θα μπορέσει να λειτουργήσει πολύ καλύτερα και να απολαύσετε τα οφέλη της.

 

Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξετε το μασάζ κατ’ οίκον και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Αnimus Massage.

 

Μάθε περισσότερα για το Animus massage.

Κλείσε ραντεβού στο χώρο σου.


Όλα όσα προαναφέραμε ισχύουν τόσο για συνεδρίες στο σπίτι όσο και σε χώρους ξενοδοχείων, στην περίπτωση που είστε επισκέπτης στην πόλη μας. Ακόμα σε χώρους γραφείων σε άτομα που έχουν βαρύ φόρτο στην εργασία τους και θέλουν ένα διάλειμμα, καθώς και σε επισκέπτες που έχουν έρθει εν πλω και διαμένουν σε σκάφος.

 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συμπληρωματικές θεραπείες ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ την ιατρική και ΔΕΝ την ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ. Κάποιες εναλλακτικές τεχνικές μπορούν να γίνουν παράλληλα με την αγωγή του γιατρού που ακολουθείτε ενώ κάποιες άλλες εναλλακτικές τεχνικές καλό θα ήταν να γίνονται μετά την ολοκλήρωση της θεραπευτικής αγωγής του γιατρού σας έτσι ώστε η εικόνα της θεραπείας να είναι ολοκληρωμένη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:previous Προηγούμενο | Επόμενο next