Αγοράστε τώρα

Αρωματοθεραπεία

Μασάζ:  50'  από 30€ στα 25€

Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους - 20%

Ανανεωθείτε στο Animus massage και απολαύστε στιγμές ευεξίας σε έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο να καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

 Αρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπεία, η πανάρχαια αυτή μέθοδος που αξιοποιεί τις δυνατότητες των αιθέριων ελαίων, σήμερα στους γρήγορους ρυθμούς της εποχής μας, είναι πηγή ηρεμίας, ευχαρίστησης και απόλαυσης. Αποτελεί μια μικρή πολυτέλεια στην καθημερινότητα, αλλά συγχρόνως εκφράζει και μια νέα αντίληψη ζωής.

Η αρωµατοθεραπεία χρησιµοποιείται κυρίως για συναισθηµατικά και ψυχολογικά προβλήµατα και µπορεί να δράσει µε επιτυχία προληπτικά, ενισχύοντας την ψυχοσωµατική ισορροπία και υγεία. Έτσι λοιπόν, τα αιθέρια έλαια µπορούν να βοηθήσουν στην µείωση του στρες και της έντασης, προσφέρουν αναζωογόνηση, αυξάνουν τη σωµατική αντοχή, εξισορροπούν τα συναισθήµατα και αυξάνουν τη νοητική διαύγεια δρώντας µε απόλυτα φυσικό τρόπο. Στην αρχαία Ελλάδα ο Ιπποκράτης πρότεινε τη χρήση αιθέριων ελαίων σε καθημερινή βάση στα λουτρά αλλά και μέσω της εντριβής στο σώμα για τη προσωπική υγεία και ευεξία.

 

aromatherapy

 

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε την Σάουνα ή το υδρομασάζ πριν από κάθε θεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα!

Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να χαλαρώστε στον χώρο χαλάρωσης απολαμβάνοντας το τσάι που σας προσφέρουμε με την συνοδεία μουσικής.

Σε όλες τις θεραπείες χρησιμοποιούμε αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο!
Σας παρέχουμε μπουρνούζι, παντόφλες, πετσέτες και εσώρουχο μιας χρήσης.

 

spa animus massage

Κέντρο μασάζ σπα στη Θεσσαλονίκη

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

FacebookTwitterGoogle+LinkedInSend Email

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο | Επόμενο