Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies. Παρακαλώ αποδεχθείτε τη χρήση τους!
google maps pin

Κλείσε ραντεβού

Χαβανέζικη Μάλαξη - lomi lomi

 

 

 

Η χαβανέζικη μάλαξη lomi lomi είναι μια αρχαία μέθοδος μασάζ, που προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης.Η μέθοδος και τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μασάζ στηρίζεται σε μια παράδοση εκατοντάδων ετών.Στην αρχαία Πολυνησία, το μασάζ Lomi Lomi, ακμούσε, αλλά με την άφιξη των κατακτητών το 1820, επιβλήθηκε η δική τους κουλτούρα και ο πολυνησιακός πνευματικός πολιτισμός δέχθηκε έντονη επίθεση, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο μασάζ να γίνεται με απόλυτη διακριτικότητα σε κλειστό κύκλο. Κατά συνέπεια η αρχαία μορφή του Lomi Lomi προστατεύτηκε και το περιεχόμενό του μεταδόθηκε επακριβώς με απόλυτη μυστικότητα από Σαμάνους θεραπευτές που ονομαζόντουσαν Kahunas, μόνο προς όσους είχαν ταλέντο και πειθαρχία στη θεραπευτική τέχνη του μασάζ. Η φιλοσοφία αυτής της μορφής μασάζ είναι ότι ο θεραπευτής ή όπως αποκαλείται διαφορετικά "Kahuna" είναι απλά ένα όργανο της φύσης, ο οποίος διαχειρίζεται την ενέργεια που προέρχεται από το σύμπαν ή "Mana" η οποία εισέρχεται σε αυτόν και στη συνέχεια την διοχετεύει σε όλο το σώμα του αποδέκτη για θεραπευτικό σκοπό. Είναι ένας οδηγός-μεσολαβητής της θεραπευτικής ενέργειας.

 

Σύμφωνα με τη χαβανέζικη φιλοσοφία που λέγεται Huna, τα πάντα στο σύμπαν αναζητούν Αγάπη και Αρμονία και αυτό προσπαθεί να μεταδώσει ο θεραπευτής προς τον αποδέκτη κατά τη διάρκεια του μασάζ, χρησιμοποιώντας εκτός από την τεχνική, τη διαίσθηση και την πρόθεση. Για να επιτευχθεί αυτό, ο θεραπευτής προβαίνει σε καθημερινή βάση σε διαλογισμό και προσευχή.

Το λόμι λόμι είναι εκπληκτικός τρόπος για να αποφορτίσετε κυρίως την ψυχολογική ένταση και να έχετε μια πραγματικά εκπληκτική συνεδρία μασάζ.

 

"Είναι η πιο κατάλληλη τεχνική για απόλυτη ισορροπία και αρμονία!"

 

 

 Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε την Σάουνα ή Υδρομασάζ πριν από κάθε θεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα!

Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να χαλαρώστε στον χώρο χαλάρωσης απολαμβάνοντας το τσάι που σας προσφέρουμε.

 

Σε όλες τις θεραπείες χρησιμοποιούμε αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο!

Σας παρέχουμε μπουρνούζι, παντόφλες, πετσέτες και εσώρουχο μιας χρήσης.

 

spa animus massageΚέντρο μασάζ σπα στη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο | Επόμενο