Αγοράστε τώρα

Αθλητικό

Μασάζ : 50' 30€ / 80' 45€

Happy hour: 50' 25€ / 80' 40€

*Το Happy hour ισχύει από της 10:00 – 13:00 Δευτέρα με Παρασκευή εκτός αργιών.

Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους - 20%

Ανανεωθείτε στο Animus massage και απολαύστε στιγμές ευεξίας σε έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο να καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

Αθλητικό μασάζ

Ενισχύστε τις επιδόσεις σας με αθλητικό μασάζ. Πρωταθλητισμός χωρίς μασάζ δεν γίνεται και οι μεγαλύτεροι αθλητές και προπονητές το γνωρίζουν καλά αυτό!

Τι είναι το αθλητικό μασάζ;

Το αθλητικό μασάζ γίνεται για να βοηθήσει τον αθλητή να επανέλθει σε μια καλή σωματική κατάσταση ύστερα από μία ή πολλές κουραστικές προπονήσεις και τραυματισμoύς. Είναι ένα είδος θεραπείας που βοηθάει τον αθλητή ν’ ανακουφιστεί από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος, κατά τη διάρκεια μιας φυσικής άσκησης. Λειτουργεί στα εν τω βάθει στρώματα μυϊκών ιστών χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών, που σκοπό έχουν να αποβάλουν το γαλακτικό οξύ που έχει συσσωρευτεί και να θεραπεύσουν τραυματισμούς μαλακών μορίων.Τα μαλακά μόρια αποτελούνται από πολλές μυϊκές ίνες, αυτές από μυϊκά ινίδια κι ιστούς. Όταν αυτά τα μαλακά μόρια βρίσκονται κάτω από έντονη πίεση, «υπερφόρτωση» κατά τη διάρκεια παραγωγής έντονου έργου, τότε βρίσκονται σε ρίσκο πιθανού τραυματισμού.

Το αθλητικό μασάζ συνίσταται:

Πριν από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα για την προετοιμασία κυρίως των μελών του σώματος που εμπλέκονται σε αυτή και τη μεγιστοποίηση της επίδοσης. Μετά από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα (1 με 2 ώρες), ως η καλύτερη μέθοδος αποθεραπείας και επαναφοράς της λειτουργίας των ιστών σε φυσιολογικά επίπεδα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας-προπόνησης για την αύξηση της σωματικής αντοχής, την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και την αποφυγή τραυματισμών.

 

Πού βοηθά:

  • Αποτοξίνωση του οργανισμού
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Μείωση της κατακράτησης υγρών
  • Τόνωση της μικροκυκλοφορίας του αιματος
  • Ξεκούραση των ποδιών εξαλείφοντας τα οιδήματα 

"Το Αθλητικό μασάζ βοηθάει να διατηρηθούν οι μύες σε καλή κατάσταση, βελτιώνει την ελαστικότητα τους και συντελεί στο να φύγουν οι περιττές ουσίες που εκρήγνηνται από τους μύες μέσω της λεμφικής οδού"

hand

 

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε την Σάουνα  ή το υδρομασάζ πριν από κάθε θεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα!

Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να χαλαρώστε στον χώρο χαλάρωσης απολαμβάνοντας το τσάι που σας προσφέρουμε με την συνοδεία μουσικής.

Σε όλες τις θεραπείες χρησιμοποιούμε αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο!
Σας παρέχουμε μπουρνούζι, παντόφλες, πετσέτες και εσώρουχο μιας χρήσης.

 

spa animus massage

Κέντρο μασάζ σπα στη Θεσσαλονίκη

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

FacebookTwitterGoogle+LinkedInSend Email

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο | Επόμενο