Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies. Παρακαλώ αποδεχθείτε τη χρήση τους!
google maps pin

Book online

Μασάζ 50΄ για 2 άτομα μόνο 29€

Μασάζ 50΄ για 2 άτομα μόνο 29€

Did you like this article? Share it

FacebookTwitterSend Email

 

Μασάζ χαλαρωτικό 29€ τα 2 άτομα

 


Για παρέες έως και 5 άτομα ταυτόχρονα ή για ζευγάρια που θέλουν να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία του animus massage….


Σε ειδικά διαμορφωμένους και άνετους χώρους θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε, να αποφορτιστείτε και να νιώσετε την ευεξία που αναζητάτε.

hand


Σας υπενθυμίζουμε ότι στον χώρο μας μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα είδη μασάζ με θεραπείες προσώπου – σώματος αλλά και με σάουνα ή υδρομασάζ 

 

 

Επιπλέον, η χρήση ντουζιέρας πριν ή και μετά τις θεραπείες είναι δωρεάν καθώς και διάφορα υλικά όπως πετσέτες, σαγιονάρες, εσώρουχο μιας χρήσης, σαμπουάν, αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, ντεμακιγιάζ, τζελ μαλλιών, πιστολάκι και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να συνεχίσετε το πρόγραμμα σας. 

Προσφέρουμε σαμπάνια και φρουτοσαλάτα σε επιλεγμένα πακέτα . .

 
Στο τέλος, θα σας αποχαιρετήσουμε με μία ζεστή κούπα από μείγμα θεραπευτικών βοτάνων.

 

Το μασάζ ζευγαριών σας δίνει την ευκαιρία να νιώσε την απόλυτη χαλάρωση παρέα με τον/την σύντροφο σας ή τους φίλους σας . Μπορείτε να επιλέξετε ένα είδος μασάζ , ανάλογα με τις ανάγκες σας ,  την ίδια στιγμή. Μια απόδραση μέσα στην ημέρα, όπου εσείς και ο φίλος σας απολαμβάνετε το ίδιο συναίσθημα, την ίδια εμπειρία.Στο μασάζ για δύο γίνεται στον ειδικά διαμορφωμένο μας χώρο απο δυο θεραπευτές και δίπλα δίπλα απολαμβάνετε την συνεδρία…Εσείς το μόνο που έχετε είναι να αφεθείτε και εμείς θα σας ταξιδέψουμε στην χαλάρωση και την ευεξία του animus massage.

 

 

Δείτε περισσότερες προτάσεις

 

Μας προτιμάτε και σας το ανταποδίδουμε!

 

More in this category:previous Previous |