google maps pin

Κλείσε ραντεβού

who we are

Συχνές Ερωτήσεις

Το Animus Massage φέρνει το επαγγελματικό μασάζ με καταξιωμένους θεραπευτές, στο κέντρο της πόλης (Ολυμπίου Διαμαντή 14) και σε κάθε σπίτι ή ξενοδοχείο. Μέσα από μια ευρεία γκάμα τύπων μασάζ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να απολαύσει ένα μασάζ στο χώρο μας και κατ’ οικον. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στοχεύουν στην τόνωση και ευεξία, καθώς και σε όλα τα ευεργετικά για το σώμα οφέλη που έχει μια συνεδρία μασάζ. Σε καμιά περίπτωση δεν στοχεύουμε στην αντιμετώπιση ιατρικών θεμάτων και στη θεραπεία χρόνιων ασθενειών.

Το Animus Massage εξυπηρετεί από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ. Όσων αφορά τα πρωινά ραντεβού από 10:00 έως 12:00 θα πρέπει να κλείνονται από την προηγούμενη ημέρα. Όσων αφορά της υπόλοιπες ώρες ο ελάχιστος χρόνος εξυπηρέτησης, από την στιγμή που επιβεβαιώνεται το ραντεβού τηλεφωνικώς είναι 2 ώρες.

Μέσα από την γκάμα των υπηρεσιών σίγουρα μπορεί να είναι πολλές όπου θα σας ενδιέφεραν να τις δοκιμάσετε. Διαβάζοντας τα κείμενα θα μπορέσετε να δείτε ποιο είναι αυτό που σας ικανοποιεί καλύτερα για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για να σας βοηθήσουμε.

Συμπληρώνετε τη φόρμα κράτησης ή καλείτε στο τηλέφωνο 2310524741

Για την καλύτερη δυνατή άνεση, ασφάλεια και χαλάρωση όλων των πελατών μας, σας παρακαλούμε να ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες καθ'όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στους χώρους του Animus massage. Το Animus massage είναι ένας χώρος απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Οπότε θα παρακαλούσαμε όλους τους πελάτες και επισκέπτες μας να συζητάνε και να μιλάνε χαμηλόφωνα.

Χρόνος Προσέλευσης

Παρακαλούμε να προσέρχεστε 10 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού σας, ώστε να υπάρχει χρόνος για τη σωστή ενημέρωση μας και τη συμπλήρωση του ιστορικού σας.

Αργοπορία

Η αργοπορία στην ώρα του ραντεβού σας μπορεί να μειώσει το χρόνο της θεραπείας σας χωρίς να μειωθεί η τιμή της.

Ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων 

Το Animus massage δεν φέρνει ευθύνη για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Θυμηθείτε να τα παραλάβετε μετά την κάθε συνεδρία.

Παιδιά

Επιτρέπονται παιδιά από 14 χρόνων και πάνω στους χώρους του Animus massage.

Πριν τη συνεδρία

Να αποφύγετε να κάνετε κατανάλωση αλκοόλ ή φαγητού τουλάχιστον 2 ώρες πριν τις θεραπείες ή τα προγράμματά σας.

 

 

Το κάπνισμα & η χρήση κινητών τηλεφώνων απαγορεύεται αυστηρά σε όλους τους χώρους του animus massage spa.

 

Πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού και σε συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Animus massage.

Κατανοούμε ότι μπορεί να είναι αδύνατο να προσέλθετε στο ραντεβού σας λόγω κάποιων υποχρεώσεων. Παρακαλούμε να ενημερώνετε 4 ώρες πριν για ακύρωση του ραντεβού σας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος θεραπευτής για θεραπεία τότε μπαίνετε στη λίστα αναμονής και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις υπάρξει διαθέσιμη ώρα.

Να τον έχετε ενημερώσει για προβλήματα υγείας (αλλεργίες, πόνοι αρθρώσεων, εγκαύματα , τραυματισμούς και γενικά ευαισθησίες του σώματος).

Στον ίδιο τον θεραπευτή-τρια στο τέλος της κάθε συνεδρίας, πληρώνετε με μετρητά.

Στην ιστοσελίδα μας αναγράφονται όλες οι τιμές και οι προσφορές καθώς και τα συνδυαστικά πακέτα που μπορείτε να επιλέξετε . Στης τιμές συμπεριλαμβάνετε όλοι οι νόμιμοι φόροι/επιβαρύνσεις. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Βεβαίως και μπορείτε αρκεί το ξενοδοχείο να είναι αξιοπρεπές και όχι τύπου «ξενοδοχείο ζευγαριών». Όλες οι υπηρεσίες του Animus Massage είναι καθαρά επαγγελματικές. Σε περίπτωση έλλειψης χώρου στο δωμάτιο, ώστε να ανοιχτεί κρεβάτι μασάζ για ορισμένους θεραπευτές μπορεί να μην είναι δυνατόν να πραγματοποιήσουν την συνεδρία.

Φυσικά και μπορείτε μέσω της GIFT CARD τουe-shop. Επιλέξεις τις δωροκάρτες με την μορφή της δωροεπιταγής για να επιλέξει ο ίδιος τι θα του ταίριαζε να κάνει, μέσα από μια γκάμα υπηρεσιών και με την βοήθεια μας όταν έρθει στο χώρο μας (Συνδύασε της κάρτες για να συμπληρώσεις το ποσό που επιθυμείς να δωρίσεις). Εσείς απλώς συμπληρώνετε την φόρμα και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Όλες μας οι θεραπείες περιλαμβάνονται και σε μορφή δώρου με κουπόνι. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Η ισχύς της δώροεπιταγής ξεκινά αμέσως μετά την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.

Ο αποδέκτης, μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε συνεδρία αντιστοιχεί στο ποσό αυτό. Η υλοποίηση του δώρου από τον αποδέκτη μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 3 μηνών από την αγορά της δωροεπιταγής. (ημ/νία κατάθεσης στην τράπεζα). Εφόσον παρέλθει η ημερομηνία λήξης της δωρκάρτας, παύει η ισχύ της και ο αποδέκτης δε δύναται να τη μεταθέσει για μεταγενέστερο χρόνο.

Η δωροεπιταγή είναι ονομαστική-προσωπική, δεν μπορεί να μεταφερθεί σε τρίτο πρόσωπο, να πραγματοποιηθεί από άλλο πρόσωπο ή να συνδυαστεί με κάποιο άλλο άτομο. Μπορεί να συνδυαστεί μόνο στην περίπτωση που έχει κλειστεί σαν υπηρεσίες ζευγαριών ή ομαδικών πακέτων. Η δωροκάρτα όταν είναι αγορασμένη με βάση μια συγκεκριμένη υπηρεσία δεν μπορεί να αλλάξει.Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούνε οι οποιεσδήποτε προσφορές που μπορεί να ισχύουν την χρονική περίοδο που είναι να εκτελεστεί απο την πλευρά του δωρολήπτη. Στην περίπτωση που είναι δωροεπιταγή, δεν είστε δεσμευμένοι στο είδος, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθούνε κάποιες προσφορές που ισχύουν την χρονική περίοδο που είναι να εκτελεστεί. Εξαιρούνται προσφορές διάρκειας, όπως το Happy hour και έκπτωση σε φοιτητές ή ανέργους -20%.

Ο δωροθέτης όταν πρόκειται για δωροκάρτα υπηρεσιών μπορεί να χρησιμοποιήσει την προσφορά -20% σε φοιτητές και ανέργους και όσες βρίσκονται σε online αγορά. Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει εβδομαδιαίες προσφορές ή ειδικές προσφορές. Κωδικοί έκπτωσης μπορούνε να χρησιμοποιηθούνε μόνο για προσωπική χρήση.

Σας ενημερώνουμε ότι το κάθε κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο σε θεραπείες ενώ δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ζητώντας να σας ενημερώνουμε με mail για κάθε πακέτο προσφορών του Animus Massage.

Απολαύστε μέχρι τέλους την απόλυτη εμπειρία του Animus massage. Μετά την θεραπεία σας χαλαρώστε και απολαύστε το τσάι σας.

Δικαιώματα

  • Ο πελάτης οφείλει να έχει την κάρτα μαζί του σε κάθε επίσκεψη και στο τέλος της συνεδρίας να παίρνει μια σφραγίδα. Με την προσκόμιση της κάρτας την έκτη φορά (όπου θα έχει μαζέψει 5 σφραγίδες) μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο είδη μασάζ , χαλαρωτικό ή σουηδικό μεγίστης διάρκειας 50΄λεπτών.
  • Οφείλει να έρχεται με προκαθορισμένο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημερών πριν την επίσκεψη και να αναφέρει ότι πρόκειται για μασάζ δώρου, μέσω της κάρτας προσφοράς 5+1 δώρο.
  • Για ειδικές προσφορές το animus massage μπορεί να κρίνει ότι δεν δικαιούται σφραγίδα.
  • Σε περίπτωση ζευγαριών ο κάθε ένας θα πρέπει να έχει την προσωπική κάρτα και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί η κάρτα σε τρίτο άτομο το οποίο δεν έχει έρθει στο χώρο και δεν έχει λάβει το ίδιο την προσφορά 5+1 δώρο.
  • Στην περίπτωση της δωροκάρτας δικαιούται να λάβει την κάρτα 5+1 δώρο είτε ο χορηγός είτε ο πελάτης που πραγματοποιεί το δώρο.

Εξαιρούνται :

  • Άνεργοι & φοιτητές που ήδη έχουν 20% έκπτωση σε όλες τις μέρες και ώρες για όλες τις υπηρεσίες.
  • Κουπόνια εκπτωτικά εξωτερικών συνεργατών όπως της Good Deals ή της Regroup.