Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies. Παρακαλώ αποδεχθείτε τη χρήση τους!
google maps pin

Κλείσε ραντεβού

who we are

Χρύσα

Χρύσα

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

FacebookTwitterSend Email

Η Χρύσα σπούδασε Αρωματοθεραπεία στην Αθήνα, σε σχολή εναλλακτικών θεραπειών, όπου διδάχθηκε τις αρχές της αρωματοθεραπείας και την κατάλληλη χρήση των αιθερίων ελαίων στα πλαίσια της χαλαρωτικής σουηδικής μάλαξης.

Έπειτα εξειδικεύτηκε στις τεχνικές του sports massage παρακολουθώντας αντίστοιχα σεμινάρια. Άλλα σεμινάρια που παρακολούθησε είναι αυτά της περιτοναϊκής θεραπείας, μασάζ με πουγκιά, ayuverdic breast massage, rejuvance μασάζ προσώπου καθώς επίσης κατέχει και τον πρώτο βαθμό μύησης στο θεραπευτικό άγγιγμα του Ρέικι, το οποίο συνδυάζει με την ενεργειακή αρωματοθεραπεία σε μια δικιά της τεχνική.


Στα περισσότερα από δέκα έτη εμπειρίας της έχει συνεργαστεί με ξενοδοχεία, spa και κέντρα εναλλακτικών θεραπειών σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες δίνοντας πολυάριθμες συνεδρίες και βοηθώντας χαλαρωτικά αλλά και θεραπευτικά αθλητές και καθημερινούς ανθρώπους που απλώς χρειάζονται τα ευεργετικά οφέλη του μασάζ.

(Κατ’ οίκον θεραπεύτρια)

Οι προτάσεις της Χρύσας : Αρωματοθεραπεία Σουηδικό Αθλητικό μασάζ

Εμπειρία: 12 χρόνια

 

 spa animus massage 2

“Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στοχεύουν στην τόνωση και ευεξία, καθώς και σε όλα τα ευεργετικά για το σώμα οφέλη που έχει μια συνεδρία μασάζ. Σε καμιά περίπτωση δεν στοχεύουμε στην αντιμετώπιση ιατρικών θεμάτων και στη θεραπεία χρόνιων ασθενειών.”

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:previous Προηγούμενο | Επόμενο next