Αγοράστε τώρα

Αλέξανδρος

Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος ακολουθώντας το έμφυτο ενδιαφέρον του για τον άνθρωπο έχει μία ολοκληρωμένη και μακρόχρονη εκπαίδευση στο Ολιστικό μασάζ και έχει εξειδικευτεί σε μια ευρεία γκάμα τεχνικών μάλαξης όπως το Zen Shiatsu, το Ταϊλανδέζικο και το λεμφικό drainage.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την Σωματική ευφυία. Κατέχει επίσης βασικές γνώσεις της τεχνικής Su Jok, κάτι το οποίο αφορά τον Κορεάτικο Βελονισμό.

Οι συνεργασίες με αθλητικούς συλλόγους, κέντρα μασάζ και οι κατ’οίκον συνεδρίες του έχουν δώσει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να εργάζεται θεραπευτικά και σε βάθος με τον καθένα ξεχωριστά.

Το ενδιαφέρον για ουσιαστική διαπροσωπική επικοινωνία, η ηρεμία του και η αγάπη για τις εναλλακτικές θεραπείες του δίνουν κίνητρο να εξελίσσει συνεχώς τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητα του πάνω στη δουλειά του.

 

Οι Προτάσεις του Αλέξανδρου: Ταϊλανδέζικο, Shiatsu, λεμφικό, deep tissueΕμπειρία: 5 χρόνια

 

spa animus massage 2

“Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στοχεύουν στην τόνωση και ευεξία, καθώς και σε όλα τα ευεργετικά για το σώμα οφέλη που έχει μια συνεδρία μασάζ. Σε καμιά περίπτωση δεν στοχεύουμε στην αντιμετώπιση ιατρικών θεμάτων και στη θεραπεία χρόνιων ασθενειών.”

 

Βαθμολογήστε τις υπηρεσίες αυτού του θεραπευτή

(53 ψήφοι)

Σχόλια για τον θεραπευτή

Προσθέστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: | Επόμενο