Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies. Παρακαλώ αποδεχθείτε τη χρήση τους!
google maps pin

Κλείσε ραντεβού

who we are

Νίκος

Νίκος

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

FacebookTwitterSend Email

Ο Νίκος Ιατρού σπούδασε φυσικοθεραπεία στην Αθήνα, όπου ξεχώρισε με υποτροφίες. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε από ταλαντούχους θεραπευτές της Ελλάδας και του εξωτερικού πάνω σε διάφορα είδη εναλλακτικής μάλαξης και παρακολούθησε σεμινάρια αρωματοθεραπείας, αθλητικής μάλαξης, λεμφικής μάλαξης, ρεφλεξολογίας και γνώρισε τη θεραπευτική δύναμη των χεριών μέσω του Ρέικι.

 

Για πολλά έτη ασχολήθηκε με την ψυχολογία και την έρευνα στη συμπεριφορά του ατόμου και στις ανάγκες της τρίτης ηλικίας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε αθλητικές ακαδημίες, γηροκομεία, φυσικοθεραπευτήρια και χώρους spa. Έχει παράσχει πρώτες βοήθειες σε παιδιά & ενήλικες σε αθλητικούς αγώνες. Ακόμα έχει αφιερώσει πολλές ώρες σε εθελοντική δράση δίπλα σε ανθρώπους ευπαθών ομάδων.

 

Η εμπειρία των 12 χρόνων σήμερα πλέον, του δίνει τις ικανότητες να μπορεί να μεταδώσει τη χαλάρωση και την αίσθηση ευεξίας

 

spa animus massage 2

“Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στοχεύουν στην τόνωση και ευεξία, καθώς και σε όλα τα ευεργετικά για το σώμα οφέλη που έχει μια συνεδρία μασάζ. Σε καμιά περίπτωση δεν στοχεύουμε στην αντιμετώπιση ιατρικών θεμάτων και στη θεραπεία χρόνιων ασθενειών.”

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:previous Προηγούμενο | Επόμενο next